סקייפרס סוייל 1-4 מ"מ 8 ליטר-Scaper‘s Soil 1-4 mm- 8Liter
הבחירה האולטימטיבית של מעצבי האקווscaping והמגדלים המקצועיים – מצע הסויל הפעיל Scaper's Soil מבית Dennerle באריזת 8 ליטר חסכונית!
רוצים להגיע לתוצאות פנומנליות באקווריום הצמחייה או במיכל השרימפסים שלכם? ה-Scaper's Soil באריזת 8 ליטר מבית מותג העל הגרמני Dennerle הוא מצע פעיל (Active Soil) מובחר המורכב מ-100% אדמה טבעית עשירה במיוחד, המתוכננת להעניק לצמחים וליצורי המים שלכם את הסביבה המושלמת לשגשוג.
בזכות גרגרים בגודל אופטימלי של 1-4 מ"מ, מצע זה משלב את הטוב משני העולמות: הוא עדין מספיק כדי לאפשר שתילה קלה ואחיזה מעולה של צמחי שטיח קטנים (כמו מונטה קרלו), ובו זמנית מונע דחיסות יתר ומאפשר זרימת חמצן מעולה לשורשים.
למה ה-Dennerle Scaper's Soil הוא המצע המושלם עבורכם?
-
יוצר ערכי מים אידיאליים באופן פעיל: המצע מפחית את קשיות המים (KH) ומייצר חומציות יציבה בטווח החומצי-קל המושלם (סביב 6.0-6.5) – התנאים האידיאליים לרוב צמחי המים ולשרימפסים עדינים (כמו קריסטל רד).
-
עשיר בחומרי הזנה חיוניים: מכיל את כל המינרלים, יסודות הקורט והנוטריאנטים הנדרשים לצמיחה מהירה, עלים חזקים ומערכת שורשים עמוקה ובריאה.
-
נוסחה מיוחדת למים צלולים במיוחד: בניגוד לסוגי סויל אחרים, גרגרי הסקייפרס עוברים תהליך שריפה כפול ייחודי המונע מהם להתפורר או להעכיר את המים, ומבטיח מים צלולים כקריסטל מהיום הראשון.
-
גן עדן לשרימפסים ודגי קרקעית: המבנה הנקבובי והטבעי מעודד התפתחות מהירה של בקטריות מועילות המפרקות רעלים, ומהווה מצע בטוח ונוח להתהלכות וחיפוש מזון.
-
מראה דרמטי ויוקרתי: הגוון השחור-עמוק והטבעי יוצר ניגודיות מרהיבה שמקפיצה את הצבע הירוק והאדום של הצמחייה ואת הצבעוניות של השרימפסים שלכם.
אריזת 8 ליטר משתלמת ואידיאלית במיוחד להקמת אקווריומים בינוניים, יצירת מדרונות, גבעות ועיצובי אקווscaping מורכבים בעלי עומק.
קחו את עיצוב הצמחייה שלכם לרמה המקצועית ביותר. הזמינו עכשיו ב-Electro Gadget!
מצע מזין לצמיחה חזקה עם כל מינרלים חיוניים ואלמנטים של קורט מקרקע וולקנית פורייה.
עם פונקציית סינון ביולוגי עבור מים בריאים, צלולים, רכים ומעט חומציים (כ pH 6-6.5, KH 0-2 ° )
נאפה בתנורים פעמיים על מנת לשמור יציבות מים מתמשכת.
אידיאלי בשילוב עם CO2.
עם חומצות שונות כגון חומצה פולית.
אידיאלי עבור צמחים, דגים ושרימפסים הדורשים מים רכים ומעט חומציים.
מתאים למסננים התחתונים (גידול שרימפס).
מצע פעיל שפותח במיוחד עבור אקווריומים.
מים רכים ומעט חומציים כמו זה שבו רוב חיות טרופיות וצמחים חיים בטבע.
מותאם באופן אידיאלי לאקווריום צמחיה, ובמיוחד לאקווהסקייפ ושרימפסים.
מורכב מ 100% חומרי גלם טבעיים.
עשוי מסוגי קרקעות שונות שנבחרו בקפידה ומהטבע, ומספק את כל המינרלים החיוניים ויסודות קורט שהצמחים באקווריום דורשים כל יום.
גרגרי לא בצורה אחידה עם קוטר של 1 עד 4 מ"מ על מנת לתת למצע אפקט טבעי במיוחד.
המבנה הרופף שלה מאפשר זרימה אופטימלית דרך המצע ואת שורשי הצמח יכול לגדול לתוכו היטב.
מספק את הבסיס המושלם לצמיחה בריאה וחזקה של צמחים וצבעים מלאי חיים.
גם מוסים ייהנו מהמצע וניתן לראות את זה בצורה של צמיחה קומפקטית ועלים ירוקים ועשירים.
הצבע השחור העמוק מעניק ניגוד עז ועמוק יותר עם הירוק הבהיר של הצמחים.
מונע אצות משלוש סיבות:
נוסחה מיוחדת אשר מזינה את החומרים החיוניים בעיקר לטובת הצמחים ולא האצות.
פונקציה של חיץ מזין: כמו בסוללה, עודפי חומרים מזינים נלקחים מן המים ומשוחררים רק לצמחים במידת הצורך.
הקידום החזק של צמיחת הצמחים – משום שכשהצמחים המימיים גדלים היטב הם המתנגדים החזקים והטובים ביותר לאצות.
מחליפי יון פעילים וכתוצאה מכך, הוא מפחית את הערך pH מייצב אותו ברמה חומצית מעט (כ 6.0-6.5).
במקביל, זה מפחית את קשיות פחמתי – עד קרוב ל 0 ° KH בהתאם למקור המים – ובכך הופך את המים לרכים יותר.
היא משמשת גם כמקור טבעי של חומצות הוממיות ופוליות, מבלי לשנות את צבע המים.
משמעות הדבר היא כי המצע סקפרס סויל של דנרלי יוצר ערכי מים אשר צמחים טרופיים רבים של אקווריום ודגים מכירים מהסביבה הטבעית שלהם.
מים רכים, חומציים מעט, למשל, אידיאליים עבור רוב הדגים נוי דרום אמריקה כגון טטרה ניאון, סקלרים דיסקוס.
למרות מים רכים, הוא גם בטוח לשימוש בשילוב עם CO2, למשל הערך pH מתייצב על ידי המצע.
סקפרס סויל מבטיח מים צלולים ובריאים.
משטח נקבובי מספק את המצע האידיאלי עבור ההתנחלות של חיידקים חיוביים.
משמעות הדבר היא כי המצע כולו הופך לפילטר ביולוגי ענק.
לכן הוא יוצר את התנאים האופטימליים לניקוי עצמי ביולוגית ביעילות וכתוצאה מכך להנות מאיכות המים האפשרית הטובה ביותר.
במקביל הקרקע סופגת חומרים מזיקים רבים ישירות מן המים.
גם עבור שרימפסים!
ה- pH ו- KH מתאימים במאפיינים שלהם ויכולת הסינון המעולה הופכים המצע למצע האופטימלי עבור גידול של מינים שרימפסים הדורשים מעט מים חומציים, כגון קריסטל אדום ודבורה אדומה (Crystal Red and Red Bee).
הודות ליציבות מתמשכת של הגרגירים ניתן לשימוש יחד עם מסננים תחתונים, שילוב טוב עבור גידול שרימפס.
משמעות הדבר היא שהמים מותאמים לערכים אידיאליים אפילו מהר יותר, ויכולת הסינון גדלה.
הודות למבנה אוורירי אך יציב, למצע ניתנת אספקת אופטימלית של חמצן, כך ששום חומר רקוב אינו יכול להצטבר.
משטח הנקבובי מאוד שלו יוצר מצע התיישבות מעולה עבור מיקרואורגניזמים חשובים ששרצי שרימפסים צריכים במיוחד עבור התפתחות שלהם.
הצבעים והמראה של השרימפסים הטבעי שלהם מודגשים במיוחד על המצע של סקפרס סויל, שרימפס לבן, אדום וצהוב בולטים היטב על רקע כהה.
אופן השימוש המומלץ:
הכניסו את האדמה הלא שטופה לתוך האקווריום היבש לעומק של כ- 3-5 ס"מ.
סדרו דקורציות.
הוסיפו צמחים (יש לשמור על לחות בזמן השתילה על ידי ריסוס קבוע) לבסוף, מלאו בזהירות במים מבלי לפגוע לאדמה.
כל עננות תתפוגג תוך מספר שעות.
אחסון:
יש לאחסן במקום קריר ויבש, הרחק מאור שמש ישיר.
אחסן שקיות משומשות, סגורות כדי למנוע התייבשות.